JOHANNEKSEN KLINIKKA AVAA LÄÄKÄRIASEMAN PIRKKALAN VESKAAN

12.2.2021

JOHANNEKSEN KLINIKKA AVAA LÄÄKÄRIASEMAN PIRKKALAN VESKAAN

 

Tamperelainen lääkäriasema Johanneksen klinikka on toiminut jo yli viisi vuotta Tampereen keskustassa. Alkuvuosina toiminta on laajentunut jo Kangasalle ja nyt on Pirkkalan vuoro. Hyvinvointikeskus Hyve osoittautui hyväksi yhteistyökumppaniksi ja Johanneksen väen löytää jatkossa myös sieltä.

 

Hyvinvointikeskus Hyve on vakiinnuttanut toimintansa Kauppakeskus Veskan toisessa kerroksessa. Heillä on laaja asiakaskunta ja nyt oli aika viedä hyvinvointipalvelut seuraavalle tasolle. Lääkäriasema Johanneksen klinikan strategiassa on laajentuminen teemana, joten hynttyiden yhteen lyöminen oli enemmän kuin luontevaa.

 

”Lääkäriaseman toiminta kauppakeskuksessa on järkevää. Siellä on paljon yrityksiä ja ne tarvitsevat työterveyspalveluita. Lääkäriaseman on hyvä olla siellä, missä ihmisetkin”, kertoo johtava lääkäri Jukka Heinijoki. Työterveys-, yleis- ja erikoislääkäripalveluiden lisäksi lääkäripalveluista löytyvät mm. tuki- ja liikuntaelintiimi sekä urheilulääkäreitä. Hyvinvointikeskus Hyve pystyy näin jatkossa palvelemaan myös kaikkia kuntoilijoita ja aktiiviurheilijoita entistä kokonaisvaltaisemmin.

 

Uuden lääkäriaseman ajanvaraus onnistuu Johanneksen klinikan järjestelmän kautta tai puhelimitse. Palveluista lisätietoa saa sivuiltamme www.johanneksenklinikka.fi tai Jukka Heinijoelta jukka.heinijoki@johanneksenklinikka.fi

 

Tampereella 4. pnä tammikuuta 2021

Jukka Heinijoki, toimitusjohtaja, johtava lääkäri