Hammas­lääkäri­palvelut

Hammaslääkärit

YRJÖ “YKI” NIEMI Hammaslääkäri

YRJÖ ”YKI” NIEMI

Hammaslääkäri
Katso hinnasto

Tutkinto:

  • 1987 hammaslääketieteen lisensiaatti

Esittely:

40 vuotta kokemusta hammaslääketieteestä sekä suun terveydenhoidosta. Monet potilaistani ovatkin uskoutuneet säännöllisiin tapaamisiin jo vuosikymmeniä, perheineen, ystävineen ja työtovereineen.

Asiakastyytyväisyys on hoitotiimissäni tutkitusti huippuluokkaa (NPS100, Roidu2020). Asiakaspalvelumme perusta on huippuunsa trimmattu ja työhönsä tyytyväinen ammattilaistiimi.

Perushammashoito, ientulehdus, purentaongelmat, kuluneet hampaat, suukirurgia, viisaudenhampaat, implantit, protetiikka (sillat ja irtoproteesit,kruunut), hammaslaminaatit, valkaisu, ikääntyneiden hammashoito, nukutushammashoito, pelkopotilaat, esteettinen hammashoito.

Palveluni soveltuvat sinulle, joka arvostat erityisesti laatua ja vaivattomuutta. Tärkeintä hoitolinjauksissa on terveys ja hoidon vaivattomuus potilaalle. Myös hampaiston ulkonäön arvostus on kasvanut ja  esteettinen hammashoito lisääntynyt.
Nykyaikaisilla tekniikoilla ja vuosien kokemuksella haastavistakin hoidoista saamme vaivattomasti merkittäviä muutoksia suun terveyteen ja hampaistoon, mikä vaikuttaa poikkeuksetta toiminnallisuuden lisäksi myös piristävästi kokonaisilmeeseen.

Kielitaito:
suomi, englanti

 

Suuhygienisti

Hammashoitaja