Palveluihimme kuuluvat laaja-alaisesti erilaiset hoito- ja hoivapalvelut:
kotihoito, kotipalvelu, omaishoitajien vapaat, asiointipalvelu, avustuspalvelu, lastenhoito, kotisairaanhoito, terveydentilan seuranta, liikunnanohjaus, siivoukset, apuvälineiden asennukset sekä pienet korjaus- ja pihatyöt. Meiltä löytyy apua erilaisiin tilaisiin hoivatarpeesta kotiaskareisiin. Yrityksemme on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1997.
Palvelumme on asiakaslähtöistä ja luotettavaa. Asiakastyössä pyrimme omahoitajaperiaatteeseen eli asiakkaan luona käy mahdollisimman paljon sama työntekijä tai tiimi. Haluamme tarjota asiakkaillemme ihmisläheistä ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa.

Toimimme Pirkanmaan alueella ja teemme yhteistyötä myös eri kuntien kanssa eli meiltä saat apua myös palvelusetelillä.

Palveluiden hinnat alk. 35 € /h (alv 0%).

www.hoitojahoivapalvelu.fi

Lisätietoja hinnoista sekä palveluista
puhelimitse: 050 339 4394
sähköpostilla: asiakaspalvelu@hoitajahoivapalvelu.fi

Laki yksityisten sosiaalipalvelujen tarjonnasta muuttui 1.10.2011. Henkilöt, joiden toimintakyky on alentunut,  ovat oikeutettuja ostamaan kotipalveluja arvonlisäverottomaan hintaan. Edellytyksenä on vain, ettei asiakas ikääntymisen tai toimintakyvyn heikkenemisen takia enää selviä yksin. Kotiapuun on nyt mahdollisuus turvautua ajoissa ennen voimien täydellistä uupumista.
Lue lisää arvonlisäverottomasta kotipalvelusta ›

Tärkeä huomio – mikäli asiakas on oikeutettu ostamaan arvonlisäverottomia kotipalveluita, hän saa myös kotitalousvähennyksen hyväkseen.
Kotitalousvähennyksestä tarkemmin verottajan sivuilta ›

Olemme hoito- ja hoivapalveluja tuottava pirkanmaalainen perheyritys. Sydämellisen palvelumme piiriin kuuluvat niin kotihoito, kotipalvelut, kotisairaanhoito, siivous kuin   asiointipalvelutkin. Kauttamme saat myös lastenhoitoapua.

 Seniorikotimme tarjoaa lämminhenkistä asumista lyhytaikaisyksiköstä ympärivuorokautiseen hoivaan.


Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat :

 lähimmäisen rakkaus, laatu ja osaaminen sekä luottamus ja turvallisuus.

Toimimme Pirkanmaan alueella . Olemme palvelusetelituottajana mm. Tampereella, Ylöjärvellä, Pirkkalassa ja Nokialla.

 

Palveluiden hinnat alk. 38,50 € /h (alv 0%).

www.valkokultahoiva.fi

Lisätietoja p. 044 9877815
info@valkokultahoiva.fi

Teemme apuvälinekartoituksen 30€ hintaan asiakkaan kotiin Tampereen alueella. Kartoituksen hinta hyvitetään apuvälineostojen yhteydessä asiakkaalle.

Perusteellinen apuvälinekartoitus (Apukauppa) 24,19e/30,00e sis alv.

Kartoitus ilmainen tuoteostojen ylittäessä 150,00 sis alv.

 

Kysy lisää apuvälineistä ja apuvälinekartoituksesta
puhelimitse: 040 5549 788
sähköpostilla:
info@apukauppa.fi
www.apukauppa.fi

Pidämme huolta sinun ja läheistesi turvallisuudesta

Teemme teknologian ja muotoilun avulla yksinkertaisempia, intuitiivisempia ja ihmisläheisempiä turvallisuusratkaisuja.
Toisin sanoen teemme niistä sellaisia, kuin haluaisimme itsellemme tehtävän.

Vastuuta hyvinvoinnista – Helpompaa huolenpitoa

HoivaTurva on huomaamaton, helposti asennettava ja kotiin mukautuva etäseurantajärjestelmä. Se mahdollistaa turvallisen kotona asumisen eri elämäntilanteissa. Järjestelmä seuraa lähimmäisen hyvinvointia vuorokausirytmiin perustuen ilman rannekkeita ja valvotuksi tulemisen tunnetta. Tämä mahdollistaa edullisemman ja paremman hoitotyön.

  • HoivaTurva valvoo ja ennakoi hoidettavan hyvinvointia ja osaa kertoa, milloin yksin kotona asuva henkilö saattaa tarvita apua.
  • HoivaTurva hälyttää apua automaattisesti, kun kotona asuva ei siihen itse kykene. Esimerkiksi silloin kun hän on kaatunut, pudonnut sängystä tai poistunut asunnosta.

 

Lisätietoja:

Puhelimitse: 045 7731 1950
sähköpostilla:
myynti@seniortek.fi

 

https://seniortek.fi/ota-yhteytta/

 

 

 

 

näsimentor, logo-oranssi3

PSYKIATRISTA KOTISAIRAANHOITOA KAIKEN IKÄISILLE – KOTONA!
Näsimentor Oy on vuodesta 2007 toiminut yksityinen terveydenhoidon palveluntuottaja. Palveluita tarjoamme kunnille, yrityksille ja yksityisille. Palveluvalikoimaan kuuluvat lasten, nuorten ja aikuisten psykiatrinen kotisairaanhoito, yksilö- ja ryhmätyönohjaus sekä konsultaatio. Toimimme Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä

Lapsiperheiden palvelut
Näsimentorissa hoidetaan lasten ja nuorten kehityksen, tunne-elämän, käyttäytymisen ja perheen vuorovaikutussuhteiden häiriöitä sekä tehdään vanhemmuuden arviointeja. Näsimentorin lasten- ja nuorisopsykiatrinen kotisairaanhoito on korkealaatuista, perheen yksilöllisyyden huomioivaa ja tuloksellista.  Tavoitteena on, että perheet ovat tyytyväisiä saamaansa hoitoon.

Aikuisten palvelut
Näsimentorin aikuispsykiatrinen kotisairaanhoidon tavoitteena on mahdollistaa kotona pärjääminen, tukea kotiutustilanteissa hoitotuloksen siirtyminen kotiin sekä ennalta ehkäistä osastohoitojen tarvetta. Palvelu kattaa hoidon tarpeen asiakkaan kanssa yhteisesti sovitulla tavalla.

Yksilö- ja ryhmätyönohjaus
Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia sekä kehittämistä ja tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjaus mahdollistaa oman työtavan, johtamistaitojen ja muun yksilöllisen osaamisen kehittämisen. Työnohjaus on yksi tehokkaimmista keinoista vastata tämän päivän työelämän ajankohtaisiin haasteisiin.

Yhteydenotto p. 044 270 49 01 tai 044 270 49 02

http://www.nasimentor.fi/

Jyllin kodit

Jyllin Kodit on Ikaalisissa sijaitseva Länsi-Pirkanmaan Seniorikeskus, joka on toiminut vanhuuden hyväksi jo vuodesta 1965. Jyllin Kodit tarjoaa kodin ja hyvän elämän ikääntyneille. Jyllin Kodit tuottaa myös kaikille ikäryhmille kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita, alan asiantuntijapalveluita sekä ravintola- ja kokouspalveluita Ravintola Sofian kautta.

Yhteistyö Johanneksen Klinikan kanssa on osa Jyllin Kodin palveluiden monipuolistamista ja palvelumuotoilua. Pitkäaikaisella kumppanuudella saavutettava asiantuntijuuden kasvu tukee ja laajentaa Jyllin Kodin erikoisosaamista ikäihmisten palveluissa.  Lähimmäisvastuun arvopohjaa vaalien Jyllin Kodit ja Johanneksen Klinikka edistävät molemminpuolisella yhteistyöllään hyvää vanhuuden eteen tehtävää työtä ja ikäihmisten hyvinvointia.

Ylöjärven Fysio

Ylöjärven Fysio toteuttaa Pirkanmaan alueella korkeatasoisia ja laadukkaita fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja kaiken ikäisille ihmisille mm neurologisille kuntoutujille, leikkauksista ja tapaturmista sekä syöpähoidoista toipuville, reumasairaille sekä erilaisista tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville. Hoidamme myös aktiiviliikkujien vammoja ja ihmisiä, joiden elämää haittaa pysyvä kipu.

Meidät tunnetaan vankasta kokemuksesta ja ammattitaidosta. Asiakastyytyväisyyskyselyssä 11/2016 ja 11/2017 asiakkaistamme 100%  suositteli meitä. Kehitämme palveluitamme ja toimintaamme asiakkaitamme kuunnellen, verkostoitumalla ja  teknologiaa hyväksikäyttäen.

Palvelemme Ylöjärvellä osoitteessa Asemantie 4 B ja Tampereella Johanneksen klinikassa.

Kysy lisää 045 670 1966 ja tutustu nettisivuillamme http://yfh.fi

Fysioavain tuottaa fysioterapia-, hieronta-, akupunktio- ja pienryhmäohjauspalveluita yksityisille henkilöille, Kelalle, työterveyshuollolle ja erilaisille yhteistyökumppaneille. Toimimme Nalkalantorin laidalla Näsilinnankatu 46:ssa sekä 1.4. lähtien myös Lielahtikeskuksessa.

Hinnasto

Fysioterapia
30 min 46€
45 min 57€
60 min 67€

Fysioavaimella on suoraveloitussopimus Kelan kanssa. Kelakorvaus fysioterapiasta 30 min 4€, 45 min 6€ ja 60 min 8€.

Hieronta
30 min 29€
45 min 39€
60 min 46€
90 min 59€
Hieronnasta opiskelija-alennus -4€.

Fysioterapian yhteydessä kinesioteippaus sisältyy tarvittaessa hintaan. Meillä ei peritä erillistä toimistomaksua.

Fysioavain

Näsilinnankatu 46
puh. 03 2121500

Lielahtikeskus
puh. 050 3007780

www.fysioavain.fi

Suunnittelen ja valmistan yksilöllisiä ortopedisia jalkineita ja tukipohjallisia sekä teen erilaisia ortopedisia muutostöitä asiakkaan valmiisiin kenkiin.

 

Asiakkainani ovat alaraajojen ongelmista kärsivät henkilöt (esimerkiksi reuma, diabetes, kehitys-, tai traumaperäinen vamma, halvaus, amputaatio, erilaiset jalkojen virheasennot jne.) jotka tarvitsevat terveydenhuollon ammattilaiselta saamansa lähetteen tai suosituksen mukaiset yksilölliset jalkineet ja/tai tukipohjalliset tukemaan liikkumista, helpottamaan kipua ja estämään ongelmien etenemisen.

 

Olen koulutukseltani ortopedinen suutari. Koulutuksen aikana opiskelin ortopedisten jalkineiden ja tukipohjallisten valmistuksen ohella alaraajojen anatomiaa, biomekaniikkaa, kinesiologiaa ja patologiaa. Teen asiakastapaamisen yhteydessä jalkojen tutkimuksen lisäksi ryhti,- ja kävelyanalyysin, jonka avulla ja yhdessä lähetteen kanssa suunnittelen tuotteiden staattiset ja dynaamiset ominaisuudet.

 

Jalat ovat monimutkainen kokonaisuus ja jokaisen asiakaan tarpeet ovat yksilölliset.

Painotan toiminnassani vastuullisuutta ja kokonaisvaltaisuutta ja haluan edistää tuotteillani asiakkaan aktiivista kuntoutumista. Jalat ja niiden ongelmat ovat osa ihmisen psykofyysistä kokonaisuutta. Mahdollisuus päästä liikkumaan ilman kipuja ja omaehtoisesti on tärkeää ja oikeanlaisilla jalkineilla voin vaikuttaa positiivisesti asiakkaani liikkumisen paranemisen kautta koko elämänlaatuun. Työ on mielekästä, kun saan nähdä kuinka asiakkaan askel ja ryhti suoristuvat ja hän ilahtuu kun pääsee taas liikkeelle.

 

Valmistan tuotteet käsityönä laadukkaista ja lääkinnälliset kriteerit täyttävistä materiaaleista asiakkaan tarpeiden ja lähetteen mukaisesti.

 

Ortopediset jalkineet ovat ensisijaisesti apuväline, mutta myös niiden ulkonäkö on tärkeä. Asiakkaani käyttävät jalkineita mielellään kun ne ovat myös silmälle mieluisat ja tyyliin sopivat. Siksi sovimme mallista asiakkaan kanssa yhdessä ja valmistan jalkineet mahdollisimman kevyiksi ja häivytän tyypillisesti raskaan näköiset ortopediset komponentit rakenteisiin mahdollisuuksien mukaan.

 

Olen pieni toimija ja valmistan tuotteet alusta loppuun itse. Tästä on erityisesti hyötyä haasteellisissa tapauksissa, jotka vaativat erityisosaamista, joustavia ratkaisuja ja henkilökohtaista otetta.

 

Palvelen myös englanniksi ja puhun jonkin verran saksaa, ranskaa ja ruotsia.

Päivi Parviainen 
Ortopedinen suutari

Sammonkatu 13
33540 Tampere

050 518 59 74

www.pedestra.fi

Silmäasema tarjoaa Johanneksen Klinikan Ikäklinikan asiakkaille kaihileikkauksen hintaan 1246€ (kokonaishinta 1367,50). Alv on 0% ja summasta on vähennetty Kela korvaus.

Pakettiin sisältyy:

-leikkaus (sis. esitutkimuksen) 1245,00 (Kela 105)=1140,00
-jälkitarkastus 106,50 (Kela 16,50)=90,00
-toimistomaksu 16,00

Kelakorvaus leikkauksesta edellyttää kaihidiagnoosia. Jälkitarkastuksen oletettu vastaanottoaika on 30min. Kelakorvaus vähennetään kokonaishinnasta.

Kaihileikkauksen tekevät silmätautien erikoislääkärit Terhi Lehtonen ja Anssi Poussu Tampereen Silmäsairaalassa, Hämeenkatu 6, 33100 Tampere.

Kaihileikkaukseen mennään Johanneksen Klinikan lähetteellä, josta selviää leikkauksen kuuluvan Ikäklinikan palveluihin.

Ikäklinikan asiakkailla on mahdollisuus ilmaiseen näön tarkastukseen ja silmäpaineen mittaukseen  Silmäaseman optikolla Johanneksen Klinikan lähetteellä.

Silmäasema

Hämeenkatu 6

33100 Tampere

www.silmaasema.fi

Kysy lisää Johanneksen Klinikan Ikäklinikalta tai Silmäasemalta:

Silmäasema:

puhelimella: 0207608700

sähköpostilla: tampere.hameenkatu@silmaasema.fi

Johanneksen Klinikka:

puhelimella: 020 70 7000

sähköpostilla: silja.elonen@johanneksenklinikka.fi

Liikennenäkötutkimus

Liikennenäkötutkimus on oivallinen palvelu kertomaan kuljettajalle paitsi ajokorttiasetuksen määräämien näköominaisuuksien täyttymisestä, myös mahdollisista muista puutteista näössä.

Tutkimuksen tekee optikko, kesto 45min-1t ja se sisältää seuraavat tutkimukset:

  • näön tarkkuuden ja refraktion määritys
  • silmän liikkeet
  • näkökentät, määrätty ajokorttiasetuksessa
  • kontrastiherkkyys, antaa viitteitä hämäränäkökyvystä
  • binokulariteetti, värinäkö, stereonäkö, foriat
  • silmien etuosien mikroskopointi
  • tutkittava saa dokumentin näkökyvystään kirjallisena sisältäen lausunnon, toimintasuunnitelman ja tarvittaessa silmälasireseptin

Optikko kertoo miksi tutkimukset tehdään ja mitkä ovat eri ajokorttiluokkien vaatimukset.

Tutkimus on toistaiseksi ilmainen Johanneksen Klinikan IKÄKLINIKAN asiakkaille. Tutkimus vaatii Johanneksen Klinikalta saadun lähetteen. Jos, et ole vielä IKÄKLINIKAN seniori asiakas, hinta on 7,50€.

Muille asiakkaille hinta on 25€.

Sairauskassat

Sairaskassa Rollikka

Tampereen kaupungin sairauskassa

S-ryhmän sairauskassa