Jyllin kodit

Jyllin Kodit on Ikaalisissa sijaitseva Länsi-Pirkanmaan Seniorikeskus, joka on toiminut vanhuuden hyväksi jo vuodesta 1965. Jyllin Kodit tarjoaa kodin ja hyvän elämän ikääntyneille. Jyllin Kodit tuottaa myös kaikille ikäryhmille kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita, alan asiantuntijapalveluita sekä ravintola- ja kokouspalveluita Ravintola Sofian kautta.

Yhteistyö Johanneksen Klinikan kanssa on osa Jyllin Kodin palveluiden monipuolistamista ja palvelumuotoilua. Pitkäaikaisella kumppanuudella saavutettava asiantuntijuuden kasvu tukee ja laajentaa Jyllin Kodin erikoisosaamista ikäihmisten palveluissa.  Lähimmäisvastuun arvopohjaa vaalien Jyllin Kodit ja Johanneksen Klinikka edistävät molemminpuolisella yhteistyöllään hyvää vanhuuden eteen tehtävää työtä ja ikäihmisten hyvinvointia.

Kotihoito- ja kotisairaanhoidon palvelut:

Kotisairaanhoito; 1-5 käyntiä, max 45min 39,50e/h (alv  0%).
Kotisairaanhoito; useita käyntejä, max 45min 34,00e/h (alv0%)

Kotihoito, lähihoitajan käynti; 36,50e/h (alv 0%)
Kotihoito, lähihoitajan käynnit sarjassa; tarjouksen mukaan.

Kotihoidon käynnit asiakkaan tarpeen mukaan 24/7. Tuntiveloitukseen huomioidaan yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n mukaiset lisät. Matkakulut huomioidaan Tampereen keskustan ulkopuolelle (sopimuksen mukaan). Hoitotarvikkeet asiakkaalta tai sovitusti Ikäklinikan kautta.

Kotiin tuotettavat siivous-, saattaja ja avustajapalvelut:

Kotisiivous – asiakkaan aineet ja välineet: arvonlisäveroton hinta 29,79e/h / 36,95e/h (sis alv24%)

Kotisiivous – yrityksen aineilla ja välineillä: arvonlisäveroton hinta 33,79e/h / 41,90e/h (sis alv24%)

Saattaja- ja avustajapalvelut; 29,79e/h / 36,95e/h (sis alv24%)

Ikkunanpesupalvelut: arvonlisäveroton hinta 32,20e/h / 39,93e/h (sis alv24%)

Lisätietoja hinnoista Ikäklinikalta:

 puhelimitse: 020 70 7000

sähköpostilla: silja.elonen@johanneksenklinikka.fi

Kysy lisää arvonlisäverottomista kotipalveluista asiakaspalvelustamme: puhelimitse 010 2924 300

sähköpostilla: info@hoivakolmio.fi

Laki yksityisten sosiaalipalvelujen tarjonnasta muuttui 1.10.2011 Henkilöt, joiden toimintakyky on alentunut,  ovat oikeutettuja ostamaan kotipalveluja arvonlisäverottomaan hintaan. Edellytyksenä on vain, ettei asiakas ikääntymisen tai toimintakyvyn heikkenemisen takia enää selviä yksin. Kotiapuun on nyt mahdollisuus turvautua ajoissa ennen voimien täydellistä uupumista. Arvonlisäverottomia kotipalveluita ovat mm. ateria-, siivous-, ruokaostos-, kylvetys, kuljetus, saattaja- ja lumenluonti- sekä pihatyöpalvelut.
Lue lisää arvonlisäverottomasta kotipalvelusta ›

Tärkeä huomio – mikäli asiakas on oikeutettu ostamaan arvonlisäverottomia kotipalveluita, hän saa myös kotitalousvähennyksen hyväkseen.
Kotitalousvähennyksestä tarkemmin verottajan sivuilta ›

www.hoivakolmio.fi

Teemme apuvälinekartoituksen 30€ hintaan asiakkaan kotiin Tampereen alueella. Kartoituksen hinta hyvitetään apuvälineostojen yhteydessä asiakkaalle.

Perusteellinen apuvälinekartoitus (Apukauppa) 24,19e/30,00e sis alv

Kartoitus ilmainen tuoteostojen ylittäessä 150,00 sis alv

Kysy lisää apuvälineistä ja apuvälinekartoituksesta
puhelimitse: 040 5549 788
sähköpostilla:
info@apukauppa.fi
www.apukauppa.fi

Silmäasema tarjoaa Johanneksen Klinikan Ikäklinikan asiakkaille kaihileikkauksen hintaan 1246€ (kokonaishinta 1367,50). Alv on 0% ja summasta on vähennetty Kela korvaus.

Pakettiin sisältyy:

-leikkaus (sis. esitutkimuksen) 1245,00 (Kela 105)=1140,00
-jälkitarkastus 106,50 (Kela 16,50)=90,00
-toimistomaksu 16,00

Kelakorvaus leikkauksesta edellyttää kaihidiagnoosia. Jälkitarkastuksen oletettu vastaanottoaika on 30min. Kelakorvaus vähennetään kokonaishinnasta.

Kaihileikkauksen tekevät silmätautien erikoislääkärit Terhi Lehtonen ja Anssi Poussu Tampereen Silmäsairaalassa, Hämeenkatu 6, 33100 Tampere.

Kaihileikkaukseen mennään Johanneksen Klinikan lähetteellä, josta selviää leikkauksen kuuluvan Ikäklinikan palveluihin.

Ikäklinikan asiakkailla on mahdollisuus ilmaiseen näön tarkastukseen ja silmäpaineen mittaukseen  Silmäaseman optikolla Johanneksen Klinikan lähetteellä.

Silmäasema

Hämeenkatu 6

33100 Tampere

www.silmaasema.fi

Kysy lisää Johanneksen Klinikan Ikäklinikalta tai Silmäasemalta:

Silmäasema:

puhelimella: 0207608700

sähköpostilla: tampere.hameenkatu@silmaasema.fi

Johanneksen Klinikka:

puhelimella: 020 70 7000

sähköpostilla: silja.elonen@johanneksenklinikka.fi

Liikennenäkötutkimus

Liikennenäkötutkimus on oivallinen palvelu kertomaan kuljettajalle paitsi ajokorttiasetuksen määräämien näköominaisuuksien täyttymisestä, myös mahdollisista muista puutteista näössä.

Tutkimuksen tekee optikko, kesto 45min-1t ja se sisältää seuraavat tutkimukset:

  • näön tarkkuuden ja refraktion määritys
  • silmän liikkeet
  • näkökentät, määrätty ajokorttiasetuksessa
  • kontrastiherkkyys, antaa viitteitä hämäränäkökyvystä
  • binokulariteetti, värinäkö, stereonäkö, foriat
  • silmien etuosien mikroskopointi
  • tutkittava saa dokumentin näkökyvystään kirjallisena sisältäen lausunnon, toimintasuunnitelman ja tarvittaessa silmälasireseptin

Optikko kertoo miksi tutkimukset tehdään ja mitkä ovat eri ajokorttiluokkien vaatimukset.

Tutkimus on toistaiseksi ilmainen Johanneksen Klinikan IKÄKLINIKAN asiakkaille. Tutkimus vaatii Johanneksen Klinikalta saadun lähetteen. Jos, et ole vielä IKÄKLINIKAN seniori asiakas, hinta on 7,50€.

Muille asiakkaille hinta on 25€.

Fysioavain tuottaa fysioterapia-, hieronta-, akupunktio- ja pienryhmäohjauspalveluita yksityisille henkilöille, Kelalle, työterveyshuollolle ja erilaisille yhteistyökumppaneille. Toimimme Nalkalantorin laidalla Näsilinnankatu 46:ssa sekä 1.4. lähtien myös Lielahtikeskuksessa.

Hinnasto

Fysioterapia
30 min 46€
45 min 57€
60 min 67€

Fysioavaimella on suoraveloitussopimus Kelan kanssa. Kelakorvaus fysioterapiasta 30 min 4€, 45 min 6€ ja 60 min 8€.

Hieronta
30 min 29€
45 min 39€
60 min 46€
90 min 59€
Hieronnasta opiskelija-alennus -4€.

Fysioterapian yhteydessä kinesioteippaus sisältyy tarvittaessa hintaan. Meillä ei peritä erillistä toimistomaksua.

Fysioavain

Näsilinnankatu 46
puh. 03 2121500

Lielahtikeskus
puh. 050 3007780

www.fysioavain.fi

Suunnittelen ja valmistan yksilöllisiä ortopedisia jalkineita ja tukipohjallisia sekä teen erilaisia ortopedisia muutostöitä asiakkaan valmiisiin kenkiin.

 

Asiakkainani ovat alaraajojen ongelmista kärsivät henkilöt (esimerkiksi reuma, diabetes, kehitys-, tai traumaperäinen vamma, halvaus, amputaatio, erilaiset jalkojen virheasennot jne.) jotka tarvitsevat terveydenhuollon ammattilaiselta saamansa lähetteen tai suosituksen mukaiset yksilölliset jalkineet ja/tai tukipohjalliset tukemaan liikkumista, helpottamaan kipua ja estämään ongelmien etenemisen.

 

Olen koulutukseltani ortopedinen suutari. Koulutuksen aikana opiskelin ortopedisten jalkineiden ja tukipohjallisten valmistuksen ohella alaraajojen anatomiaa, biomekaniikkaa, kinesiologiaa ja patologiaa. Teen asiakastapaamisen yhteydessä jalkojen tutkimuksen lisäksi ryhti,- ja kävelyanalyysin, jonka avulla ja yhdessä lähetteen kanssa suunnittelen tuotteiden staattiset ja dynaamiset ominaisuudet.

 

Jalat ovat monimutkainen kokonaisuus ja jokaisen asiakaan tarpeet ovat yksilölliset.

Painotan toiminnassani vastuullisuutta ja kokonaisvaltaisuutta ja haluan edistää tuotteillani asiakkaan aktiivista kuntoutumista. Jalat ja niiden ongelmat ovat osa ihmisen psykofyysistä kokonaisuutta. Mahdollisuus päästä liikkumaan ilman kipuja ja omaehtoisesti on tärkeää ja oikeanlaisilla jalkineilla voin vaikuttaa positiivisesti asiakkaani liikkumisen paranemisen kautta koko elämänlaatuun. Työ on mielekästä, kun saan nähdä kuinka asiakkaan askel ja ryhti suoristuvat ja hän ilahtuu kun pääsee taas liikkeelle.

 

Valmistan tuotteet käsityönä laadukkaista ja lääkinnälliset kriteerit täyttävistä materiaaleista asiakkaan tarpeiden ja lähetteen mukaisesti.

 

Ortopediset jalkineet ovat ensisijaisesti apuväline, mutta myös niiden ulkonäkö on tärkeä. Asiakkaani käyttävät jalkineita mielellään kun ne ovat myös silmälle mieluisat ja tyyliin sopivat. Siksi sovimme mallista asiakkaan kanssa yhdessä ja valmistan jalkineet mahdollisimman kevyiksi ja häivytän tyypillisesti raskaan näköiset ortopediset komponentit rakenteisiin mahdollisuuksien mukaan.

 

Olen pieni toimija ja valmistan tuotteet alusta loppuun itse. Tästä on erityisesti hyötyä haasteellisissa tapauksissa, jotka vaativat erityisosaamista, joustavia ratkaisuja ja henkilökohtaista otetta.

 

Palvelen myös englanniksi ja puhun jonkin verran saksaa, ranskaa ja ruotsia.

Päivi Parviainen 
Ortopedinen suutari

Sammonkatu 13
33540 Tampere

050 518 59 74

www.pedestra.fi