Valinnanvapaus

Sinulle,

joka olet valinnut Johanneksen Klinikan (www.johanneksenklinikka.fi) omaksi klinikaksesi valinnanvapaus-kokeilussa:

Johanneksen Klinikka Satakunnankatu 28, 2krs. Inva-paikalle, joka on kakkostasanteella, pääsee Näsilinnankadun puolelta (ks. opaste, Metsä).

Klinikka on auki arkisin klo 8.00-17.00 tai sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus AINA numerosta 040 727 5901.

Kokeilun ajan sinulla on käytössä julkista perusterveydenhuoltoa vastaavat palvelut eli lääkäri- ja sairaanhoitaja/terveydenhoitaja vastaanotto, päihde- ja mielenterveystyöntekijän vastaanotto sekä fysioterapeutin ja sosiaaliohjaajan vastaanottopalvelut. Laboratoriokokeet, kuvantaminen ja muut diagnostiset tutkimukset kuuluvat kokonaisuuteen.

Valinnanvapauskokeilun Omatiimin henkilökunta:

Lääkäri (kurkku-, nenä- ja korvatautien erikoislääkäri)

Lääkäri (sydän- ja rintakirurgi, verisuonikirurgi)

Sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja

Sairaanhoitaja (AMK)

Psykoterapeutti

Fysioterapeutti

Sosiaalityöntekijä

Ks. http://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/valinnanvapauskokeilu/ukk.html

Yllä olevasta osoitteesta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin valinnanvapaudesta.

Jos haluat vaihtaa palveluntarjoajaa valinnanvapaus kokeilun aikana:

Postinumero 33710 (Annala, Kaukajärvi, Lukonmäki, Turtola) tai 33530 (Kissanmaa, Hakametsä) asukkaat ovat oikeutettuja valinnanvapaus kokeiluun ja vaihtamaan palveluntuottajaa mukana olevista tarjoajista.

Listaudu eli rekisteröidy Johanneksen Klinikan Omatiimi asiakkaaksi osoitteessa: http://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/valinnanvapauskokeilu/terveysasemat.html

Listautuminen asiakkaaksi tapahtuu täyttämällä sivuilla oleva lomake (verkkopankkitunnistus tai mobiilivarmennin) tai soittamalla terveyspalvelun neuvontaan puh: 10023 (matkapuhelin 03 100 23) joka päivä klo 7-22 tai asioimalla Kaukajärven-, Tammelakeskuksen tai Linnainmaan terveysasemilla.

www.tampere.fi/valinnanvapaus, osoitteesta löytyy runsaasti tietoa kokeilusta.

Tietoa hallituksen hankkeesta:

Palvelut asiakaslähtöisiksi

Hankkeessa kokeillaan erilaisia tapoja toteuttaa sote-palvelut niin, että jokainen voi saada tarvitsemansa palvelut ajasta ja paikasta riippumatta. Asukkaiden kokemukset ja osallistuminen ovat lähtökohtia sosiaali- ja terveydenhuollon toimintatapojen kehittämisessä. Lopulliset palvelut ja toimintamallit syntyvät maakunnissa kokeilujen kautta, asiakaskokemusten ja -palautteen perusteella.

Kärkihanke on jaettu kolmeen kokonaisuuteen: Uudistetaan sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaprosessit, Arvioidaan asumisperusteisen sosiaaliturvan tarkoituksenmukaista kohdentumista, Toteutetaan perustulokokeilu. Kärkihankeeseen on varattu 37 miljoonaa euroa vuosille 2016-19.

Palaute toiminnastamme:

Toivomme uusiksi asiakkaiksi tulleilta palautetta Johanneksen Klinikan toiminnasta. Palautteen voi antaa lomakkeella vastaanoton yhteydessä tai netissä olevalla sähköisellä palautelomakkeella. Olemmeko onnistuneet?

Silja Elonen

Toiminnanjohtaja

silja.elonen@johanneksenklinikka.fi