Kokeneet osaajamme käytössäsi.

Diabetes-, geriatria-, sisätauti-, gynekologi- ja mielenterveys tiimi sekä tuki- ja liikuntaelin tiimimme palvelevat sinua kokonaisvaltaisesti.

Hammaslääkäri Risto Kanerva ottaa vastaan uusia ja vanhoja asiakkaitaan.

Aikoja on varattavissa. Soittaa voi myös suoraan Risto Kanervalle p. 040 5659420

Suuhygienistin ajanvaraus puhelimitse tai netin kautta

Ikääntyessä henkilökohtaisen tuen tarve lisääntyy.

Aina eivät läheiset ole paikalla neuvomassa ja tukemassa.

Ikäklinikan toiminta on laajentunut kokonaisvaltaiseksi toimintamalliksi.

 

Työpaikkahammashuolto tuo kaikille lisäarvoa. Lue lisää

Lisätietoja työterveyshuollon sopimuksista voit kysyä:

Vastaava työterveyshoitaja Päivi Kainulainen p. 040 161 58 62

 

Asiantuntevaa ja asiakasläheistä palvelua.

Uusia asiantuntijoina tulossa!

Aikoja on varattavissa.

 

Uudet lääkärit ja asiantuntijat

Johanneksen Klinikalla aloittaa uusia lääkäreitä ja asiantuntijoita maalis-huhtikuussa;

Katri Liski, ravitsemusterapeutti

Ritva Kannisto, endokrinologi

Janne Räsänen, erikoistuva ihotautilääkäri

Lue lisää

Influenssarokotus 32€

Influenssarokotus

  • Tärkeä keino ehkäistä influenssaa on rokottaminen.
  • Julkinen sektori huolehtii riskiryhmien rokottamisesta ja yksityiseltä puolelta rokotuksen voi saada joko työnantajan kustantamana tai itse maksaen.
  • Rokotus suositellaan otettavaksi marras- joulukuulla. Rokotteen voi ottaa myös influenssakauden jo alettua.
Lue lisää

Siitepölyallergia

Siitepölykausi on taas meneillään ja noin 1/3 suomalaisista kärsii enemmän tai vähemmän allergiaoireista. Yleisimpiä siitepölyallergian aiheuttajia ovat leppä ja koivu keväällä, heinät kesällä ja pujo loppukesällä.

Tyypillisiä oireita ovat nenän kirkas limavuoto ja tukkoisuus, aivastukset, silmien kutina, sidekalvojen punoitus ja turvotus,

Lue lisää

Hyvää hoitoa kaikille!

Johanneksen Klinikka on yksityinen lääkäriasema Tampereen ydinkeskustassa. Klinikkamme on aidosti suomalainen, taatusti tamperelainen! Toimintamme on alkanut marraskuussa 2015. Seuraamalla tämän kotisivumme lääkärit- ja muut asiantuntijat -osioita saatte kattavan kuvan lääkärikunnastamme sekä muustakin hoitotarjonnastamme.

DSC_0057
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vahvuutemme paranee!

Kevään viriäminen on antanut vauhtia myös Johanneksen Klinikan kehitykselle. Olemme saaneet joukkoomme uusia lääkäreitä ja muitakin hoitoalan ammattilaisia. Lääkäri Pertti Loponen on aloittanut vastaanotot klinikalla ja tekee myös kotikäyntejä. Toimintaamme ovat liittyneet ortopedi, professori Tero Järvinen, korva-, nenä ja kurkkutautien erikoislääkäri Jussi Laranne ja reumalääkäri Jorma Viitanen. Aloittamassa on myöskin yleislääkäri Anneli Fält.

Hoitotiimeihimme ovat liittyneet, tuki- ja liikuntaelintiimiin kiropraktikko Kari Kause, urheiluhieroja Anne Hautamäki, sekä fysioterapeutti Sanna Hietakangas. Mielenterveystiimiimme on liittynyt mukaan psykologi Laura Korkalo.

Kannattaa seurata kotisivuillamme kehitystämme. Sieltä voi kätevimmin varata vastaanottoaikoja lääkäreillemme ja muille asiantuntijoillemme.

Olemme avaamassa klinikkamme alakertaan, Satakunnankadulle katutasoon, Johanneksen TerveysShop-nimisen liikkeen, joka tulee olemaan monipuolinen apuvälinekauppa, jossa esitellään myös ainutlaatuista kommunikaatiojärjestelmää SeniorSomea. SeniorSome on kehitetty etenkin muistisairaita palvelevaksi kommunikaatio- ja turva järjestelmäksi.

Tervetuloa klinikalle!