ANNE HAUTAMÄKI

Urheiluhieroja
Hieronta 45 min. 48 €
Hieronta 60 min. 54 €
Hieronta 90 min. 69 €
Hieronta 120 min. 97 €
Opiskelijat ja eläkeläiset -10%.
Erikoishoitojen hinnat alapuolella.

Lihaskalvokäsittely:
45 min. 52 €
60 min. 58 €

Stressiniska:
45 min. 57 €

Vyöhyketerapia:
60 min. 69 €
90 min. 79 €

Synnytyksen käynnistys:
45 min. 69 €

Erikoishoidot ja 60 minuuttia pidemmät hieronta-ajat voit toistaiseksi varata vain puhelimitse.

Tutkinto:

  • Hierojan ammattitutkinto / Urheiluhieroja

Esittely:

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulusta v. 2013.  Alalla olen työskennellyt  4vuotta. Olen suorittanut sekä klassisen että urheiluhierojan erikoistutkinnonosan urheilijanlihashuolto.

Urheiluhierojan koulutus piti sisällään  runsaasti käytännön työharjoittelua sekä oppilasklinikalla, että SM-tason urheiluseuroissa Tampereella.

Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeä osa elämääni. Vapaa-aikaa vietän paljon urheilun parissa lajeina mm.  juoksu, sauvakävely, vesijuoksu ja lihaskuntoharjoittelu. Talvisin lumilautailu ja hiihto ovat lähellä sydäntäni.  Mieluisin paikka palautumiseen ja rentoutumiseen on mökki Ruovedellä jossa vietän vapaa-aikaa perheen ja ystävien parissa.

Nautin asiakastyöstä ja työskentelystä ihmisten parissa. Intohimoni on kannustaa muita liikkumaan ja pitämään huolta terveydestään. Hoidot suunnittelen aina huolellisen haastattelun perusteella yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti huomioiden asiakkaan toiveet ja tarpeet. Kaikille eivät sovi samanlaiset hoitomenetelmät.

Pyrin kehittämään ja laajentamaan jatkuvasti omaa osaamistani kouluttautumalla. Lisäkoulutusten avulla pystyn tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman monipuolisia ja tehokkaita hoitoja. Tällä hetkellä minulla on menossa Dry needling opinnot, mikä tarkoittaa triggerpiste käsittelyä akupunktioneuloilla. Hoitomenetelmää käytetään esimerkiksi kroonisen kivun hoidoissa.

Nuoret, työikäiset ja ikääntyvät olette kaikki tervetulleita hyvään ja yksilölliseen hoitoon!

Nähdään klinikalla!

Kiinnostuksen kohteet:

  • Tuki ja liikuntaelin vaivat ja niiden ennaltaehkäisy
  • Urheilijoiden/kuntoilijoiden lihashuolto ja rasitusvammat
  • Vyöhyketerapia
  • Triggerpistekäsittelyt
  • Fascia eli lihaskalvokäsittelyt
  • Kielitaito:
    suomi ja englanti